Schuimrubber

Schuimrubber

Schuimrubber kopen? Wij zijn al ruim 60 jaar een begrip. Dit vanwege ons enorme assortiment schuimrubber-producten van de hoogste kwaliteit, tegen de laagste prijzen. Lees verder onderaan deze pagina. Lees meer

  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2 - 5 werkdagen levertijd
  • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100

Schuimrubber (ons assortiment)

Schuimrubber is er in vele soorten en maten. Geen zin of tijd om meer over schuim rubber te lezen? Ga dan meteen naar onze schuimrubber toepassingen.
Je vindt daar de meest gebruikte toepassingen van schuim. Zoals schuim voor zitkussens, caravankussens, matrassen etc.
Onze schuim advies-tool helpt jou de juiste schuimsoort te kiezen voor jouw specifieke oplossing.
Verderop in deze tekst lees je meer over de verschillende schuimsoorten en specifieke kenmerken.

 

Schuimrubber meteen laten stofferen?

Wist je dat wij schuimrubber ook meteen voor je kunnen stofferen? Dat is wel zo makkelijk, en je weet zeker dat dit professioneel gebeurt.
We hebben een enorm assortiment (meubel)stoffen voor binnen en buiten. Zo hebben wij bijvoorbeeld meer dan 1000 verschillende Keymer meubelstoffen
.
Tevens hebben wij veel (goedkopere) stoffen van ons huismerk ‘Polpal’.  Stuur ons gerust een e-mail voor een scherpe prijs op maat.

Schuimrubber op maat

Schuimrubber op maat is ideaal als je zelf geen zin hebt om het foam op maat te snijden. Schuim op maat bestellen is ook erg handig wanneer de exacte afmetingen zeer nauw komen. Wanneer je het schuim handmatig zou snijden houd je altijd kleine afwijkingen. Onze machines snijden natuurlijk zeer nauwkeurig. Ga naar schuimrubber op maat.

Schuimrubber platen

Schuimrubber platen zijn perfect voor talloze doeleinden. Deze schuimplaten hebben we in vele soorten en maten. Zo is er voor elke denkbare toepassing wel een schuimplaat die passend is. Als je schuimrubber per plaat koopt ben je goedkoper uit dan wanneer je kiest voor maatwerk. Je kunt het schuim vervolgens zelf relatief eenvoudig op maat snijden met een scherp keukenmes. Ga naar schuimrubber platen.

 

Waarvoor kan je schuimrubber gebruiken?

Schuimrubber kent oneindig veel toepassingen. Om het je handig te maken hebben we de meest gebruikte toepassingen van overzichtelijk op één pagina gezet.
Je klikt eenvoudig op de afbeelding naar keuze. 
Vervolgens krijg je meer informatie voor de betreffende toepassing en zie je meteen ons advies voor het juiste type schuim.
Ga naar schuimrubber toepassingen
. Twijfel je daarna nog steeds? Neem dan gerust even contact met ons op.

 

Verschillende soorten schuimrubber

Polyetherschuim

Polyether - ook vaak ‘schuimrubber’ genoemd - is hetzelfde als schuimplastic. Het is een soort kunststof. Afhankelijk van de samenstelling van de materialen voelt schuimrubber zacht of stug aan. Het isoleert en is anti-allergisch. Het is milieuvriendelijk geproduceerd. Ga naar polyether schuim.

Koudschuim

Koudschuim is ook een kunststof schuimrubber. Het is comfortabeler dan het ‘gewone’ schuimrubber. Daarnaast ventileert het beter en werkt het vlamvertragend.
Koudschuim is duurzaam en vormvast. Bovendien is het isolerend. Ook koudschuim wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Ga naar koudschuim schuim
.

Traagschuim

Traagschuim wordt ook wel NASA-schuim, geheugenschuim of visco-elastisch schuim genoemd. Het kenmerk van traagschuim is dat het reageert op druk en warmte.
Bij warmte wordt het zachter. Bij druk voegt het zich goed naar het lichaam, waardoor het gewicht beter verdeeld wordt.
Traagschuim matrassen worden daarom vaak gebruikt ter voorkoming van decubitus (doorliggen). Ga naar traagschuim schuim
.

Polypress

Polypress is gemaakt van samengeperste schuimvlokken. Het wordt gebruikt om trillingen en zeer zware belasting op te vangen. Ga naar polypress schuim.

 

Wil je extra advies of heb je een vraag?
Mail ons dan gerust via [email protected]