Sluimerrol

Sluimerrol

Een sluimerrol bied je ondersteuning om heerlijk te kunnen ontspannen of slapen. Het is een cilindervormig kussen dat meerdere gebruikstoepassingen kent. Het wordt ook wel een rolkussen genoemd. Lees hieronder meer over schuimrubber rolkussens.

Lees meer
  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2 - 5 werkdagen levertijd
  • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100
Sluimerrol

Toepassingen en gebruik

Een sluimerrol, rol kussen of cilinder kussen kun je voor verschillende situaties en momenten gebruiken. Om heerlijk te kunnen ontspannen of het vinden van een comfortabele nachtrust.
En om je interieur extra glans te geven.

 

Heerlijk ontspannen

Gebruik dit cilindervormige kussen om je lichaamsdelen te ondersteunen die je wilt ondersteunen. Zoals je onderrug tijdens het tv kijken of je nek tijdens het lezen van een goed boek.
Of als voetenbank steun. Wanneer je de sluimerrol gebruikt als nekrol geeft het extra ondersteuning en comfort aan je nek- en schouderspieren. Vind de manieren waarop jij heerlijk kunt ontspannen met een sluimerrol.

 

Comfortabel slapen

Met behulp van een sluimerrol kun je je slaapcomfort verbeteren. In zijligging klem je het rolkussen tussen je benen.
Een sluimerrol zorgt ervoor dat je spieren en tussenwervelschijven in je nek en lage rug beter kunnen ontspannen.

Wanneer je in zijligging met een sluimerrol slaapt voorkom je daarnaast ook dat je door rolt naar je buik. Bij het slapen is het van belang dat de doorsnee van de sluimerrol niet te dik of te dun is. Hierbij geldt dat een dikte van 15cm doorsnee ideaal is voor een natuurlijke en zeer ergonomische lichaamshouding.

 

Op maat of per rol

Je kunt een sluimerrol op maat of per rol bij ons kopen. In doorsnedes van 15cm en 20cm. 

Een standaard rol is 2 meter lang. Bij op maat producten kun je het cilindervormig kussen tot 300cm per centimeter bestellen. Zo kies jij eenvoudig de gewenste lengte. 

 

Wil je graag een rolkussen langer dan 3 meter bestellen? Stuur een e-mail naar: [email protected]. We sturen je dan een vrijblijvende offerte op maat toe. 

 

Materiaal sluimerrol

De sluimerrollen zijn gemaakt van polyether SG25. Polyether is het materiaal, waar de term ‘SG’ staat voor het soortelijke gewicht.
De schuimrubber rolkussens met deze waarde voelen stevig aan, licht van gewicht en zijn comfortabel in gebruik. Een voordeel van polyether sluimerrollen is dat het zeer hygiënisch is. Polyether is een allergeenvrij en uitwasbaar materiaal.

 

Kussensloop maken

Bij Schuimwinkel kun je naast het schuimrubber, ook een leuke stof vinden. Bekijk ons ruime assortiment aan meubelstoffen. Meer dan 800 verschillende stoffen. In alle kleuren die je je kunt bedenken en veel verschillende stofsoorten, waaronder ook kunstleer. Het is tevens mogelijk om wanneer je een leuke stof vindt, deze door ons te laten stofferen.
Neem hiervoor
contact met ons op. 

 

Wil je advies of heb je een vraag? Bel of mail ons dan gerust via 085 - 13 05 663 of via [email protected]