Geluidsisolatie

Geluidsisolatie

Niets is vervelender dan geluidsoverlast. Gelukkig zijn er diverse geluidsabsorberende materialen verkrijgbaar, zoals polypress, polyether en noppenschuim. Klik hieronder op 'lees meer' voor extra informatie en advies.

Lees meer
  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2 - 5 werkdagen levertijd
  • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100
Geluidsisolatie

Vind hier geluidsisolatie materiaal!

Ben je op zoek naar schuim of platen ten behoeve van geluidsisolatie? Voor het aanleggen van geluidsisolatie adviseren wij je Noppenschuim SG25, Polypress SG120 of Polyether SG35 extra hard te gebruiken. Al deze soorten schuim beschikken over geluidsabsorberende eigenschappen. Onze geluidsisolerende platen en schuim is altijd van hoogwaardige kwaliteit en wordt bovendien aangeboden voor een zeer scherpe prijs. Bovendien kan je rekenen op een snelle levering.

Geluidsisolatie vloer, muur of plafond

Geluidsisolatie platen worden veelal gebruikt voor de vloer, de muur en het plafond. Geluidsisolatie van de vloer is met name populair in appartementencomplexen. Dit beperkt de geluidsoverlast van de bovenburen. Sommige verhuurders stellen het zelfs verplicht om geluidsisolatie voor de vloer aan te brengen. Blijf je ondanks dat toch nog last houden? Dan kan je er ook voor kiezen om zelf geluidsabsorberende materialen aan het plafond aan te brengen.

Geluidsisolatie met Polypress

Polypress of vlokkenschuim is een uitermate geschikte schuimrubber voor het isoleren van geluid. Deze schuimsoort laat namelijk praktisch geen (geluids)trillingen door. Polypress kent een langere levensduur dan polyether SG35. Daarentegen is Polyether SG35 extra hard een stuk goedkoper voor geluidsdemping. Bij Polypress kan je kiezen voor geluidsisolerende platen of polypress op maat. Zo vind je altijd de juiste afmetingen voor jouw specifieke situatie.

Noppenschuim voor geluidsisolatie

Noppenschuim wordt vaak toegepast als isolerend materiaal, bijvoorbeeld bij studio geluidsisolatie. Het vermindert de galm in een ruimte waardoor de muziek in een afgesloten ruimte beter hoorbaar is. Dankzij de noppenstructuur worden met name de hoge- en middelhoge tonen geabsorbeerd. Natuurlijk kun je noppenschuim ook als regulier geluidsisolatie materiaal gebruiken. Bijvoorbeeld voor in huis of in een kantoorpand.

 

Wil je extra advies of heb je een vraag?
Mail ons dan gerust via [email protected]