Verpakkingsschuim

Verpakkingsschuim

Ben je op zoek naar verpakkingsschuim? Afhankelijk van de producten die je wil verpakken, hebben wij een passende schuim verpakking. Lees op deze pagina meer over welk verpakkingsschuim jij zoekt.

Lees meer
  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2 - 5 werkdagen levertijd
  • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100
Verpakkingsschuim

Toepassingen

In ons assortiment hebben wij vijf verschillende soorten verpakkingsschuim. Polyether SG 25 is relatief zacht en sponzig, waardoor het zeer geschikt is om lichte tot middelzware voorwerpen mee te verpakken. Polypress SG 120 is een zeer stug en stevig materiaal. Ideaal voor de zware, grote objecten. Een alternatief product voor het verpakken van zware objecten is Polyether SG35 extra hard. Deze producten worden op maat verkocht. De dikte gaat per cm dik en loopt van 1 tot en met 5 cm. Wanneer je gewenste afmetingen groter zijn dan de maximale grootte op de productpagina, neem dan contact met ons op voor een passende maatwerkoplossing. Doe dat ook wanneer je twijfelt over welke dikte en/of materiaal het meest geschikt zou zijn voor jouw gewenste toepassing.

 

De polyether vlokken in ons assortiment kunnen dienen als opvulmateriaal schuim voor verpakkingen. En noppenschuim wordt gebruikt als schuim verpakking bij flight cases en koffers.

 

Staat jouw toepassing er niet bij? Of heb je een vraag? Bel of mail ons dan gerust via 085 - 13 05 663 of via [email protected]