Zitkussens

Zitkussens

Opzoek naar schuimrubber voor zitkussens voor je stoel of bank? Wij kunnen het schuim voor je kussens ook direct stofferen en hebben ruim 60 jaar ervaring. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Lees meer
  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2 - 5 werkdagen levertijd
  • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100
Zitkussens

Zitkussens, welk schuimrubber heb je nodig?

Welk schuimrubber je precies nodig hebt hangt af van de intensiteit van het gebruik en je budget. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van jouw nieuwe zitkussens genieten.
Daarom is de juiste keuze van schuimrubber van belang. Hieronder vind je ons advies. Klik vervolgens door naar de schuimsoort die past bij jouw wensen.

Goedkope keuze -> polyether SG 35

Goede keuze -> koudschuim HR 50

Beste keuze -> polyether SG 40 (als je stevig schuim wenst)

Beste keuze -> koudschuim SG 40 HR (als je soepel schuim wenst)

 

Zitkussens worden natuurlijk meer belast dan rugkussens. Hiervoor adviseren we dan ook andere schuimsoorten.
Ga naar schuimrubber voor rugkussens
 voor meer informatie.

 

Schuimrubber zitkussens stofferen

Indien gewenst kunnen wij het schuimrubber ook meteen voor je stofferen. We hebben een enorm assortiment aan Keymer meubelstoffen voor zowel binnen als buiten.
Tevens hebben een goedkopere lijn (waterdichte) stoffen van ons huismerk ‘Polpal’. Wij stofferen al sinds 1953 en zijn hier dus zeer bedreven in.
Indien je het schuimrubber gestoffeerd geleverd wil hebben, stuur ons dan een mailtje op
[email protected] voor een scherpe prijs op maat.
Ga dan eerst naar onze meubelstoffen
 om de gewenste stof te bepalen. Natuurlijk kan je ook zelf een stof bestellen in onze webwinkel en het schuim zelf naar wens stofferen.

 

Kussens op maat of per plaat

Je hebt bij ons de keuze tussen maatwerk of schuimrubber platen. Heb je geen zin of tijd om het schuimrubber zelf op maat te snijden? Kies dan voor schuimrubber op maat.

Natuurlijk kan je ook één van onze standaard schuimplaten bestellen. Deze hebben in verschillende standaard afmetingen. Bekijk onze schuimrubber platen.
Dit is iets meer werk maar natuurlijk goedkoper dan maatwerk. Je kunt het schuimrubber zelf relatief eenvoudig op maat snijden met een scherp (keuken)mes.

 

Wil je extra advies of heb je een vraag?

Mail ons dan gerust via [email protected]