Polyether SG25

Polyether SG25

Polyether SG25 is een goedkoop, licht en stevig schuimrubber. Geschikt voor doeleinden met een lichte belasting. Lees op deze pagina welk product het best aansluit bij jouw wensen.

Lees meer
  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2 - 5 werkdagen levertijd
  • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100
Producten loading...
Toon volgende 12 producten
Polyether SG25

Toepassingen

Deze schuimrubbersoort is geschikt voor toepassingen met een lichte belasting. Het heeft een warmte-isolerende werking en is allergievrij. SG25 wordt vaak gebruikt voor capitonneren, het maken van hoofdborden en als verpakkingsmateriaal. Daarnaast is het ook een goedkope oplossing voor hondenkussens, voetenbanken en matrassen (licht gebruik).
Tenslotte ben je voor het maken van een kostuum voor carnaval of een toneelvoorstelling ook goed af met SG25.

 

Binnen ons assortiment Polyether SG25 heb je de keuze tussen op maat, per plaat, dun polyether, sluimerrollen en polyethervlokken.
Waar op maat/ per plaat voor alle genoemde gebruikstoepassingen geschikt is, kennen de andere producten specifieke gebruikstoepassingen.

 

Zo wordt dun polyether voornamelijk gebruikt voor verpakkingen, hoofdborden en capitonneren. Sluimerrollen worden gebruikt voor nek- en massagerollen. Of als cilindervormig sierkussen. Wanneer je op zoekt bent naar vulmateriaal van kussens of verpakkingen, zijn polyethervlokken de juiste keuze.

Eigenschappen

Polyether SG25 is een materiaal wat stevig, veerkrachtig en flexibel is. Wanneer je dit schuim indrukt, veert het materiaal weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm. 'SG' in de naam staat voor het 'soortelijk gewicht'. Dit betekent dat een kubieke meter van dit schuimrubber 25 kilo weegt. Hoe hoger het soortelijk gewicht, hoe langer de levensduur. Daarnaast neemt de maximale belasting ook toe bij een hoger soortelijke gewicht.
SG25 is daardoor geschikt voor toepassingen met een lichte belasting. Ben je op zoek naar schuimrubber met een langere levensduur en/of zwaardere belasting?
Kies dan voor 
Polyether SG35 of Polyether SG40 .

 

Polyether SG25 platen of op maat

Onze polyetherschuim platen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze kun je eenvoudig op maat snijden met een scherp keukenmes. Kun jij de juiste maat niet vinden of snijd je liever niet zelf?
Bestel dan Polyether SG25 op maat. Zo betaal jij alleen voor wat je nodig hebt. En ontvang je jouw product direct in de gewenste afmetingen.
Wij snijden het schuimrubber met behulp van professionele snijmachines zo precies mogelijk voor je op maat.


Stofferen of bekleden

Wil je dit materiaal stofferen of bekleden? Wij hebben een groot assortiment aan stoffen, voor elke toepassing. Onder meer luxe Keymer stoffen, maar ook goedkopere budgetstoffen.
Voor zowel binnen als buiten. En in alle kleuren die je je kunt bedenken. Wil je je bestelling meteen door ons laten stofferen? Neem dan
contact met ons op voor een scherpe prijs op maat.

 

Video

Bekijk onderstaande video om te zien hoe stevig polyether SG25 is en krijg inzicht in hoe het kan worden toegepast.

 

 

Wil je advies of heb je een vraag? Bel of mail ons dan gerust via 085 - 13 05 663 of via [email protected]l