• goedkoopste van NL
 • 60 jaar kennis & ervaring
 • 2 - 5 werkdagen levertijd
 • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100

Retourneren

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?


  Ja zeker! Je hebt bij ons een herroepingsrecht.
  Je hebt dan dus het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren.
  Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten gecrediteerd.
  Alleen de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je maatwerk hebt besteld kunnen wij jouw bestelling helaas niet terugnemen.


  Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

  Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected].
  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retour gezonden pakket terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Klachten-regeling

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.