Loungekussens

Loungekussens

Ben je op zoek naar loungekussens op maat, bijvoorbeeld voor je zelfgemaakte loungebank? Of wil je de kussens van je loungeset vervangen? Bekijk ons brede assortiment schuimrubber en stoffen om zelf kussens voor je loungeset te maken.

Lees meer
  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2 - 5 werkdagen levertijd
  • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100
Loungekussens

Kies het juiste schuim voor loungekussens

Bij ons vind je altijd het juiste type schuimrubber voor de kussens van je loungeset. Of je nou een tuinbank hebt van hout, metaal of kunststof. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je nieuwe tuinkussens. Gebruik daarom onderstaand advies voor het beste resultaat en zitcomfort.

 

Goedkope keuze -> polyether SG 35 (op maat)
Goede keuze -> koudschuim SG 40 HR (op maat)
Beste keuze -> polyether SG 40 (op maat)

 

Loungekussens maken of vervangen

Het is helemaal van deze tijd om zelf een loungebank met bijbehorende kussens maken. Vaak is het een stuk goedkoper. Ook omdat je de loungebank zo eenvoudig kan afstemmen op jouw behoeften, zodat hij bijvoorbeeld goed in je tuin past. Ook is het soms nodig om je loungekussens te vervangen, bijvoorbeeld door slijtage. Loungekussens op maat maken is dan erg handig.

 

Loungekussens op maat

Wij kunnen de vulling van je loungekussens op maat snijden en eventueel ook stofferen. Je kiest eenvoudig jouw favoriete stof uit ons enorme assortiment (outdoor) meubelstoffen. Schuimwinkel heeft ruim 60 jaar ervaring met het stofferen van verschillende soorten schuimrubber. De keuze voor het juiste schuimrubber is van een aantal factoren afhankelijk. Over het algemeen lenen polyether en koudschuim zich het beste voor loungekussens.

Goedkope palletkussens? Maak ze zelf!

Palletbanken met lekkere zachte kussens worden steeds populairder. Je kan er heerlijk op luieren op mooie zomerse dagen. Helaas zijn nieuwe palletkussens erg duur. Wil je graag goedkope kussens voor je palletbank? Maak dan zelf je eigen palletkussens met ons schuimrubber en onze outdoor stoffen. Het is eenvoudig, betaalbaar en leuk om zelf palletkussens te maken. Bovendien bepaal je zelf de dikte van de vulling. Hou je van extra comfort? Kies dan voor extra dikke palletkussen vulling.

 

Diverse stoffen voor buiten

Loungebank kussens worden veelal buiten gebruikt. Niet alle stoffen zijn geschikt om bij slecht weer buiten te laten liggen. Vergeet je wel eens de loungeset kussens naar binnen te halen bij een plotselinge regenbui?  Kies dan voor onze buitenstoffen. Onze waterafstotende outdoor stoffen zijn zeer geschikt voor buitengebruik en zijn waterbestendig.
We hebben veel verschillende en hippe kleuren stoffen. Er zit altijd een stof bij die past bij jouw situatie.

 

Wil je extra advies of heb je een vraag?
Mail ons dan gerust via [email protected]