Loungekussens

Loungekussens

Ben je op zoek naar kussens voor je zelfgemaakte loungebank? Of zijn je loungekussens verkleurd door de zon? Bekijk ons brede assortiment schuimrubber en stoffen om zelf kussens voor je loungeset te maken.

Lees meer
  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2-3 werkdagen levertijd
  • Bezorging €5,95 & gratis vanaf €100
Loungekussens

Ben je op zoek naar kussens voor je zelfgemaakte loungebank? Of zijn je loungekussens verkleurd door de zon?
Bekijk ons brede assortiment schuimrubber en stoffen om zelf kussens voor je loungeset te maken. Zo kan je weer heerlijk en comfortabel genieten van de zon.
Natuurlijk kunnen wij het schuimrubber ook voor je stofferen.

 

Loungekussens op maat

Wij kunnen de vulling van je loungekussens op maat snijden en eventueel ook stofferen. Je kiest eenvoudig jouw favoriete stof uit ons enorme assortiment (outdoor) meubelstoffen. Schuimwinkel heeft ruim 60 jaar ervaring met het stofferen van verschillende soorten schuimrubber. De keuze voor het juiste schuimrubber is van een aantal factoren afhankelijk.
Verderop op deze pagina vind je onze keuzehulp. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt.

 

Loungekussens voor buiten

Loungebank kussens worden veelal buiten gebruikt. Niet alle stoffen zijn geschikt om bij slecht weer buiten te laten liggen. Vergeet je wel eens de loungeset kussens naar binnen te halen bij een plotselinge regenbui?  Kies dan voor onze buitenstoffen. Onze outdoor stoffen zijn zeer geschikt voor buitengebruik en zijn waterbestendig.
We hebben veel verschillende en hippe kleuren stoffen. Er zit altijd een stof bij die past bij jouw situatie.

 

Zelf een loungebank maken

Het is helemaal van deze tijd om zelf een loungebank te maken. Vaak is het een stuk goedkoper. Ook omdat je de loungebank zo eenvoudig kan afstemmen op jouw behoeften, zodat hij bijvoorbeeld goed in je tuin past. Bekijk dan de video zelf een loungebank maken en laat je inspireren.

 

Loungekussen keuzehulp

Bij ons vind je altijd het juiste type schuimrubber. Of je nou een tuinbank hebt van hout, metaal of kunststof. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je nieuwe tuinkussens. Gebruik daarom onderstaand advies voor het beste resultaat en zitcomfort.

 

Goedkope keuze -> polyether SG 35 (op maat)
Goede keuze -> koudschuim SG 40 HR (op maat)
Beste keuze -> polyether SG 40 (op maat)

 

Wil je extra advies of heb je een vraag?
Mail ons dan gerust via [email protected]