Motorzadel

Motorzadel

Motorzadel versleten of gescheurd? Je kan eenvoudig je motorzadel zelf opvullen en opnieuw bekleden met onze stoffen en schuimrubber voor meer informatie en advies klik je hieronder op 'lees meer'

Lees meer
  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2 - 5 werkdagen levertijd
  • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100
Motorzadel

Motorzadel bekleden

Is je motorzadel gescheurd versleten of wil je een bijpassend zadel op maat? Een motorzadel bekleden is een klusje dat goed te doen is voor de handige motorrijder.

Vaak is je oude zadel in de basis nog prima. Nieuwe stof en ander schuimrubber is vaak al voldoende. Op deze manier hoeft je zadel bekleden geen dure investering te zijn.


Ons advies voor het bekleden van je motorzadel

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van jouw nieuwe zadel genieten. Daarom is de juiste keuze van schuimrubber van belang.
Voor het bekleden van motorzadels adviseren wij altijd polypress SG120 op maat. Dit is het meest gebruikte schuimrubber voor zadels.

 

Materiaal voor het bekleden van je zadel

Het materiaal wat wordt gebruikt om zadels te bekleden is veelal skai (kustleer).
Deze stof zit veelal ook origineel om je motorfiets zadel. Voordelen van skai ten opzichte van leer zijn: goedkoper, onderhoudsvrij en lichter.
Wij hebben meer dan 1000 soorten meubelstoffen in ons assortiment waaronder vele soorten skai.

 

Zadel van je motor bekleden

Een motorzadel opnieuw stofferen en van schuim voorzien kan op vele manieren. Hoe meer tijd je er aan besteed, hoe mooier resultaat.

motorzadel bekleden

Wil je extra advies of heb je een vraag?
Mail ons dan gerust via [email protected]