Toepassing

Toepassing

Op deze pagina vind je een overzicht van veelgebruikte toepassingen. Mocht de door jou gewenste toepassing er niet tussen staan, neem dan even contact met ons op. Wij geven je dan gratis advies op maat.
Lees meer

  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2 - 5 werkdagen levertijd
  • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100

Toepassing niet gevonden? 

Neem dan contact met ons op via mail@schuimwinkel. Wij geven je graag gratis advies over welke schuimrubber soort je nodig hebt. Evenals de dikte die je nodig hebt voor de gewenste toepassing.

Welke schuimrubber soort heb ik nodig voor mijn toepassing?

Op de desbetreffende toepassingpagina wordt uitgelegd welk types schuimrubber geschikt zijn voor het maken van de toepassing. Vind de toepassing die jij gaat maken en kom te weten welk schuimrubber je nodig hebt. Je kunt ook op de Veelgestelde vragen pagina lezen welke schuimrubber soorten er zijn om een idee te krijgen wat je nodig hebt. 

Andere producten naast schuimrubber

Naast schuimrubber zijn er ook andere producten die je nodig kunt hebben voor je toepassing. Denk aan lijmspray en fiberfill wanneer je een kussen gaat vullen en stofferen. Hier vind je onze bijproducten

Ook voor stofferen

Schuimwinkel heeft naast schuimrubber ook een groot assortiment aan meubelstoffen. In allerlei dessins, voor binnen of buitengebruik. In alle meest gangbare stofferingen waaronder platweefsel, kunstleer en velours

Schuimwinkel: goedkoop en kwalitatief schuimrubber

Schuimwinkel biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Je betaalt bij ons weinig geld voor schuimrubber waar je jarenlang plezier van zal hebben. Ga naar de toepassing die je wilt maken. En ontdek met welk schuimrubber je een toepassing maakt die je graag en lang zult gebruiken!