Polyether SG35

Polyether SG35

Polyether SG35 is een uitstekend schuim voor kussens en andere doeleinden die niet dagelijks intensief gebruikt worden. Wij hebben polyether SG35 zowel op maat als per plaat.

Lees meer
  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 1-2 werkdagen levertijd
  • Bezorging €5,95 & gratis vanaf €100
Polyether SG35

Eigenschappen

Polyether is een materiaal wat veerkrachtig en flexibel is. Wanneer je dit schuim indrukt veert het materiaal weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm.

Het is een van de meest bekende schuimsoorten en wordt meestal schuimrubber of polyetherschuim genoemd. SG in de naam staat voor het soortelijk gewicht.
Dit betekent dat een kubieke meter van dit schuimrubber 35 kilo weegt. Hoe hoger het soortelijk gewicht, hoe langer de levensduur.
Daarnaast neemt de belasting ook toe met het soortelijke gewicht. SG35 is daardoor geschikt voor toepassingen met doeleinden die niet dagelijks intensief worden gebruikt.
Ben je op zoek naar schuimrubber met een langere levensduur en/ of zwaardere belasting? Ga dan naar
Polyether SG 40.
Wanneer je polyether zoekt voor zeer licht/ incidenteel gebruik, dan is
Polyether SG 25 een goedkopere keuze.

 

Toepassingen

Deze schuimrubbersoort is geschikt voor kussens en matrassen die je niet dagelijks intensief gebruikt. Heft heeft een warmte- isolerende werking en is allergievrij.
Heb jij een ander toepassing in gedachte of twijfel je tussen de verschillende polyethersoorten? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

 

Polyether SG35 platen of op maat

Onze platen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze kun je eenvoudig op maat snijden met een scherp keukenmes. Kun jij de juiste maat niet vinden of snijd je liever niet zelf?
Bestel dan Polyether SG35 op maat. Zo betaal jij alleen voor wat je nodig hebt. En ontvang je jouw product direct in de gewenste afmetingen.

Wij snijden het schuimrubber met behulp van professionele snijmachines precies voor je op maat.


Stofferen of bekleden

Wil je dit materiaal stofferen of bekleden? Wij hebben een groot assortiment aan stoffen, voor elke toepassing. Onder meer luxe Keymer stoffen, maar ook goedkopere budgetstoffen.
Voor zowel binnen als buiten. En in alle kleuren die je je kunt bedenken. Wil je je bestelling meteen door ons laten stofferen?
Neem dan
contact met ons op voor een scherpe prijs op maat.

 

Video

Bekijk onderstaande video om te zien hoe veerkrachtig en soepel polyether SG35 is en krijg overzicht van hoe het kan worden toegepast.

 

 

 

Wil je advies of heb je een vraag? Bel of mail ons dan gerust via 06 33 92 55 72 of via mail@schuimwinkel.nl