Polypress

Polypress

Polypress is een samengeperst schuim, ook wel geperst vlokkenschuim genoemd. Het is een stevige schuimsoort die in staat is om zware belasting op te vangen. Bovendien is het erg geschikt als geluidsisolatie materiaal en houdt het warmte goed vast.

  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 2 - 5 werkdagen levertijd
  • Bezorging €7,95 & gratis vanaf €100

Eigenschappen

Polypress bestaat uit samengeperste schuimvlokken. Dit zijn polyether restanten die zijn vermengd met lijm en vervolgens stevig in elkaar worden geperst. Onderaan deze pagina vind je een video waarin je uitleg krijgt over de eigenschappen en meest gebruikte toepassingen van dit materiaal.

Toepassingen

Er zijn drie gangbare varianten op de markt: SG 80, SG 120 en SG 160. SG staat voor soortelijk gewicht. Het soortelijk gewicht bepaalt de eigenschappen en toepassingen van het product. Wij hebben enkel polypress SG 120 in ons assortiment aangezien SG 120 een zeer geschikte oplossing is voor ieder geluidsprobleem. Geschikt voor geluidsisolatie van muren, ondervloeren en plafonds. De lichtere variant, SG 80 is minder goed in staat om lage geluiden te dempen. SG 120 is daarnaast ook erg geschikt als fysieke demping. Bijvoorbeeld in een sportmat, motorzadel of flight case.

Heb je enige twijfel of SG 120 geschikt is voor jouw toepassing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder. Voor de meest gestelde vragen vind je hier een antwoord.


Vlokkenschuim per plaat of op maat

Je kan bij ons SG 120 per plaat of op maat bestellen. De polypress SG120 platen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes. Bij bestelling op maat hoef je niet zelf de platen op maat te snijden. Wij beschikken over professionele machines, waarmee wij het schuimrubber precies op maat snijden. Op de pagina polypress SG 120 op maat vind je meer informatie rondom het op maat laten snijden.

 

Video

Bekijk onderstaande video om te zien hoe stevig SG 120 is en krijg inzicht in hoe het kan worden toegepast.

 

 

 

Wil je extra advies of heb je een vraag?

Mail ons dan gerust via [email protected]