Geluidsisolatie

Geluidsisolatie

Niets is vervelender dan geluidsoverlast. Gelukkig zijn er diverse geluidsabsorberende materialen verkrijgbaar, zoals polypress, polyether en noppenschuim. Klik hieronder op 'lees meer' voor extra informatie en advies.

Lees meer
  • goedkoopste van NL
  • 60 jaar kennis & ervaring
  • 1-3 werkdagen levertijd
  • Bezorging €5,95 & gratis vanaf €100
Geluidsisolatie

Vind hier geluidsisolatie materiaal!

Voor het aanleggen van geluidsisolatie adviseren wij je Noppenschuim SG25, Polypress SG120 of Polyether SG35 extra hard te gebruiken. Al deze soorten schuim beschikken over geluidsabsorberende eigenschappen. 

Geluidsisolatie met Polypress

Polypress is een uitermate geschikte schuimsoort voor het isoleren van geluid. Deze schuimsoort laat namelijk praktisch geen (geluids)trillingen door. Polypress kent een langere levensduur dan polyether SG35. Daarentegen is Polyether SG35 extra hard een stuk goedkoper voor geluidsdemping. Polypress is bij ons zowel verkrijgbaar als plaat en op maat.

Noppenschuim voor geluidsisolatie

Noppenschuim wordt vaak toegepast als geluidsisolerend materiaal, bijvoorbeeld bij studio geluidsisolatie. Het vermindert de galm in een ruimte waardoor de muziek in een afgesloten ruimte beter hoorbaar is. Dankzij de noppenstructuur worden met name de hoge- en middelhoge tonen geabsorbeerd. Natuurlijk kun je noppenschuim ook als regulier geluidsisolatie materiaal gebruiken. Bijvoorbeeld voor in huis of in een kantoorpand.

 

Wil je extra advies of heb je een vraag?
Mail ons dan gerust via [email protected]